Skriv till oss

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig samma dag.

Bråttom? Ring oss på +46 76 069 59 41

Kontaktformulär kampanj

Administrativa tjänster

Vi tar hand om dina administrativa tjänster

Vi tar hand om det administrativa arbetet så att du slipper det. När du startar upp ett nytt företag eller kanske gör bara några justeringar i ditt redan befintliga företag är det oftast mycket administration som måste göras. Som en erfaren redovisningsbyrå i Örebro kan vi hjälpa dig med alla tänkbara frågor av administrativ karaktär som rör dig och ditt företag.


Fokusera på din kärnverksamhet

Många företagare blir just företagare då de är bra på någonting speciellt, såsom snickeri eller programmering. Ekonomiarbetet blir ofta en bisyssla som måste göras, men så behöver det inte vara. Om du anlitar oss sköter vi alla tidsödande och krångliga uppgifter som rör företagets ekonomi, så att du i stället kan fokusera på kärnverksamheten.

Värt att tänka på är att din tid är viktig, så fråga dig själv var du skapar som mest värde. Är det som redovisningskonsult i ditt eget företag, eller är det bättre att arbeta med att hjälpa dina kunder? Vi tycker att svaret på den frågan är självklar. Du ska fokusera på det du gör bäst, så hjälper vi dig med det vi är bäst på, det vill säga allt som rör ekonomi och administration.

administrativa tjänster

Administration vi kan hjälpa dig med

Om du arbetar i ett enmansföretag är det i regel endast fakturor och offerter som ska skickas ut till dina kunder. I takt med att ditt företag växer ökar även administrationsarbetet. Så när ditt företag blir större märker du snabbt att lönekostnader sannolikt är den största utgiftsposten. Vi kan till exempel hjälpa dig att enkelt räkna ut vad en anställd kostar, så att du därefter kan ta ett informerat beslut gällande om du ska anställa ny personal eller inte.

Exempel på administrativa tjänster vi kan hjälpa dig med:

  • Beräkning av semestertillägg
  • Rapporter till Skatteverket
  • Rapporter till Försäkringskassan
  • Utskick av lönespecifikationer
  • Registrering av handlingar och ansökningar till myndigheter
  • Affärsplaner och budgetunderlag

Överlåt den tråkiga administrationen till oss

Överlåt allt det administrativa arbetet till oss

Varför ska du välja oss som din redovisningsbyrå?se vad våra kunder tycker

Recensioner

H&H Redovisning med Hesham i spetsen har utomordentlig serviceanda i sitt bemötande och hjälpsamhet. Vi får oerhört mycket mer än vad vi betalar för och är hur nöjda som helst.

Saeedah Jama

H&H Redovisning har hjälpt vårt företag med redovisningen och bokföringen och hjälpen var exceptionell! Alltid tillgänglig och bra kundbemötande. Rekommenderas starkt!

Tempo Vivalla

Mitt jobb blev mycket smidigare med H&H redovisning. Prisvärt och professionellt! Tack.

Niklas Örtengren