Skriv till oss

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig samma dag.

Bråttom? Ring oss på +46 76 069 59 41

Kontaktformulär kampanj

Bokslut och årsredovisningar

Vi hjälper dig med redovisningen

Alla företag och organisationer som har affärshändelser är skyldiga att avsluta den löpande bokföringen med ett bokslut efter varje räkenskapsår. Syftet med ett årsbokslut är att visa hur det har gått för företaget under räkenskapsårets utgång. En årsredovisning är mer omfattande och skickas även till Bolagsverket, där den blir en offentlig handling.


Spara tid och få bättre likviditet

Utöver att se till att du lämnar korrekta och godkända uppgifter till Skatteverket får du även en bra överblick över företagets ekonomi, vilket är grunden till en effektiv styrning av din verksamhet. Den data som samlas in vid bokföringen kan vi använda för att generera finansiella rapporter som i sin tur kan utgöra underlag till lättillgängliga presentationer. Detta är något som gör det enklare att analysera och tolka resultatet.

årsredovisning
bokslut-årsredovisning

Gör ditt företag mer lönsamt

Genom att du blir mer insatt i företagets ekonomiska status får du därmed bättre förutsättningar att fatta rätt beslut, för att göra företaget mer lönsamt. På så sätt får ni även en överblick över vad vårt arbete kostar och kan sätta den informationen i relation till den tid ni istället kan ägna åt att öka vinsten i och utveckla kärnverksamheten. Att ta hjälp av en oss och våra redovisningskonsulter kan dessutom göra ditt företag mer lönsamt genom att minska personalkostnaderna och hitta kostnadsbesparingar baserade på våra expertråd.

Få grepp om redovisningen

Ger årsredovisningen och bokslutet dig ångest? Du är inte ensam. Låt oss på H&H Redovisning sköta det åt dig så kan du fokusera på kärnverksamheten.

Varför ska du välja oss som din redovisningsbyrå?se vad våra kunder tycker

Recensioner

H&H Redovisning med Hesham i spetsen har utomordentlig serviceanda i sitt bemötande och hjälpsamhet. Vi får oerhört mycket mer än vad vi betalar för och är hur nöjda som helst.

Saeedah Jama

H&H Redovisning har hjälpt vårt företag med redovisningen och bokföringen och hjälpen var exceptionell! Alltid tillgänglig och bra kundbemötande. Rekommenderas starkt!

Tempo Vivalla

Mitt jobb blev mycket smidigare med H&H redovisning. Prisvärt och professionellt! Tack.

Niklas Örtengren