Skriv till oss

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig samma dag.

Bråttom? Ring oss på +46 76 069 59 41

Kontaktformulär kampanj

Bokföring i Örebro

Vi tar hand om bokföringen

Vi hjälper dig att effektivisera och förenkla bokföringen genom att ta hand om hela eller delar av din bokföring. När du anlitar oss på H&H Redovisning kan du vara säker på att bokföringen hanteras på ett korrekt sätt enligt gällande lagar och föreskrifter. Välkommen!


Bokföringsskyldighet

Driver du en enskild firma eller ett aktiebolag (AB)? Att bokföra sina affärshändelser är en lagstadgad skyldighet. Allt från små och medelstora företag till stora jättar behöver bokföra sina affärshändelser. Enligt bokföringslagen ska affärshändelser nämligen bokföras så att de kan presenteras i registreringsordning i grundbokföringen och i systematisk ordning i huvudbokföringen.

Det är av största vikt att bokföring och bokslut uppfyller gällande lagar och föreskrifter. Bokföringen kan därför behöva kontrolleras så att eventuella felaktigheter kan upptäckas och rättas till. Som professionell redovisningsbyrå i Örebro är det vår plikt att hjälpa våra kunder med lösningar och tjänster som inte bara underlättar utan även kan effektivisera det dagliga arbetet. Hos oss erbjuder vi därför alltid hjälp utifrån era specifika förutsättningar och behov. 

bokföring
löpande-bokföring

Löpande bokföring och redovisning för ditt företags bästa

Med löpande bokföring, eller löpande redovisning som det också kallas, menas registrering och avstämning av ekonomisk information (affärshändelser). Det innebär att företag kontinuerligt ska bokföra alla affärshändelser inom en viss tidpunkt. De redovisningskonsulter som arbetar för oss sköter den löpande bokföringen och ser till att den blir korrekt utförd inom gällande tidsramar. arbetet avslutas sedan med ett årsbokslut eller en årsredovisning. Läs mer om du vill fördjupa dig i ämnet.

Därför ska du anlita oss

viktiga-datum

Vi håller koll på viktiga datum

Vi håller koll på viktiga datum. Det innebär att allt lämnas in som det ska, så att du slipper betala några extra avgifter.

redovisningsbyrå i örebro

Vi hjälper dig med dina momsrapporter

Vi hjälper dig med dina momsrapporter. Du kan lämna in dina momsrapporter månadsvis, kvartalsvis eller årsvis. Vi hjälper dig välja en lämplig inlämningsfrekvens som passar dig.

fel på bokföring

Vi åtgärdar eventuella fel snabbt

Vi fixar eventuella fel snabbt. Med bred erfarenhet och kompetens inom ekonomi löser vi alla problem vi identifierar i tid – på ett snabbt och enkelt sätt.

jobb-med-bokföring

Vi gör grovjobbet

Låt andra göra grovjobbet. Det räcker i regel om du registrerar dina fakturor, så kan vi dubbelkolla och säkerställa att allt står rätt till.

Bokföring Örebro

Fokusera på det du gör bäst

När vi hjälper dig med din bokföring kan du få möjlighet att fokusera på det du är bäst på – din kärnverksamhet. Kontakta oss för att slippa obehagliga överraskningar.

Varför ska du välja oss som din redovisningsbyrå?se vad våra kunder tycker

Recensioner

H&H Redovisning med Hesham i spetsen har utomordentlig serviceanda i sitt bemötande och hjälpsamhet. Vi får oerhört mycket mer än vad vi betalar för och är hur nöjda som helst.

Saeedah Jama

H&H Redovisning har hjälpt vårt företag med redovisningen och bokföringen och hjälpen var exceptionell! Alltid tillgänglig och bra kundbemötande. Rekommenderas starkt!

Tempo Vivalla

Mitt jobb blev mycket smidigare med H&H redovisning. Prisvärt och professionellt! Tack.

Niklas Örtengren