Om oss

En modern och pålitlig partner

H&H Redovisning är en ny och modern redovisningsbyrå som vill förändra hur företag och organisationer ser på ekonomi. Vi grundades med idén att hjälpa småföretagare med sin ekonomi, att frigöra din tid så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Ett företags ekonomiska rutiner och struktur är en förutsättning för tillväxt och utveckling. Därför vill vi inte att detta ska kännas som en börda eller ett nödvändigt ont. En sund ekonomi ska ge dig som företagare grunden att stå på så att du kan utveckla din kärnverksamhet.


hesham habib

Vi guidar dig hela vägen

Grundaren till H&H Redovisning, Hesham Habib, har en gedigen erfarenhet inom redovisning och företagsekonomiska projekt. Han har arbetat med en bred variation av sektorer och är insatt i många branschspecifika regler och förordningar.

Vårt mål är att vara en hjälpsam och pålitlig partner med rätt kunskap för att guida dig och ditt företag genom ekonomins djungel av regler.

Utöver att alltid leverera högsta kvalitet på vårt arbete strävar vi efter långvariga relationer. Många företagare upplever ofta en frustration med redovisningsbyråer som inte är tillgängliga när man behöver dem. Det vill vi ändra på.

Vad du än som företagare behöver så finns H&H Redovisning som din trygga och pålitliga partner!

Kontakta oss idag

Vill du ha hjälp med din bokföring eller är i behov av ekonomisk rådgivning? Kontakta H&H Redovisning idag för att få hjälp.

Varför ska du välja oss som din redovisningsbyrå?se vad våra kunder tycker

Recensioner

H&H Redovisning med Hesham i spetsen har utomordentlig serviceanda i sitt bemötande och hjälpsamhet. Vi får oerhört mycket mer än vad vi betalar för och är hur nöjda som helst.

Saeedah Jama

H&H Redovisning har hjälpt vårt företag med redovisningen och bokföringen och hjälpen var exceptionell! Alltid tillgänglig och bra kundbemötande. Rekommenderas starkt!

Tempo Vivalla

Mitt jobb blev mycket smidigare med H&H redovisning. Prisvärt och professionellt! Tack.

Niklas Örtengren