Redovisning för konsulter

 • Digital och enkel bokföring
 • Redovisningslösningar för konsulter
 • Alltid en personlig redovisningskonsult

Låt oss sköta din redovisning!

Kontaktformulär
konsult

Redovisning för konsultbranschen – Väx med H&H Redovisning

Redovisningstjänster för konsulter

I en värld där kunskap och expertis är valutan, står du som konsult inför unika utmaningar och möjligheter. Hos H&H Redovisning förstår vi att ditt företags finansiella hälsa är lika dynamiskt som ditt arbete. Vi erbjuder skräddarsydda redovisningslösningar som speglar din branschs unika behov, från effektiv administration av fakturor till skatteplanering. Låt oss hantera siffrorna, så att du kan fokusera på att leverera enastående konsulttjänster.

Så kommer du igång

Kom igång med enkla steg

 1. Start

  Du kontaktar oss via telefon eller mail och anmäler ditt intresse för våra tjänster. Oavsett om du har skött din bokföring själv eller med en annan redovisningsbyrå ser vi till att ta fram all grundläggande info och bokar in ett uppstartsmöte.

 2. Uppstartsmöte

  Under vårt uppstartsmöte djupdyker vi i din verksamhet och din bokföring. Vi diskuterar allt från dina dagliga rutiner till historisk ekonomisk data. Detta möte är din möjlighet att fråga och förstå hur vi kan skapa ett smidigt och framgångsrikt samarbete tillsammans. Här kommer vi också överens om pris för uppdraget.

 3. Inlämning av underlag

  Nu är det dags och skicka in dina underlag. Vi ber dig skicka in dina underlag såsom kvitton, leverantörsfakturor m.m. till oss. Detta ska helst ske digitalt men vi kan även hantera pappersunderlag om det behövs. 

 4. Klart!

  Vi bokför och rapporterar in all nödvändig dokumentation åt dig. Klart!

Vad får du med H&H Redovisning

Vanliga frågor och svar om redovisning för konsulter

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som snabbt dyker upp, saknar du något svar så är du såklart välkommen att kontakta oss.

Jag vill veta mer
 • Vilka redovisningstjänster erbjuder H&H till konsultföretag?

  Våra tjänster inkluderar bokföring, skatterådgivning, lönehantering och finansiell rapportering, alla anpassade för konsulters behov.

 • Hur kan H&H hjälpa mitt konsultföretag att växa?

  Vi erbjuder strategisk ekonimisk rådgivning och finansiell analys för att stödja din affärs tillväxt och expansion.

accent heading

Jag vill veta mer!

Kontakta oss om du vill ha hjälp med redovisningstjänster som passar just din verksamhet.