Redovisning för bostadsrättsföreningar

 • Digital och enkel bokföring
 • Redovisningslösningar för bostadsrättsföreningar
 • Alltid en personlig redovisningskonsult

Låt oss sköta din redovisning!

Kontaktformulär
bostadsrättsföreningar

Noggrann redovisning för bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsföreningar

För bostadsrättsföreningar är transparent och noggrann ekonomisk hantering avgörande. H&H Redovisning förstår de specifika behoven i fastighetsbranschen och erbjuder anpassade tjänster. Vi kan hjälpa er med allt från budgetplanering till bokslut och årsredovisningar för att ge er en solid ekonomisk grund för er förening.

Så kommer du igång

Kom igång med enkla steg

 1. Start

  Du kontaktar oss via telefon eller mail och anmäler ditt intresse för våra tjänster. Oavsett om du har skött din bokföring själv eller med en annan redovisningsbyrå ser vi till att ta fram all grundläggande info och bokar in ett uppstartsmöte.

 2. Uppstartsmöte

  Under vårt uppstartsmöte djupdyker vi i din verksamhet och din bokföring. Vi diskuterar allt från dina dagliga rutiner till historisk ekonomisk data. Detta möte är din möjlighet att fråga och förstå hur vi kan skapa ett smidigt och framgångsrikt samarbete tillsammans. Här kommer vi också överens om pris för uppdraget.

 3. Inlämning av underlag

  Nu är det dags och skicka in dina underlag. Vi ber dig skicka in dina underlag såsom kvitton, leverantörsfakturor m.m. till oss. Detta ska helst ske digitalt men vi kan även hantera pappersunderlag om det behövs. 

 4. Klart!

  Vi bokför och rapporterar in all nödvändig dokumentation åt dig. Klart!

Vad får du med H&H Redovisning

Vanliga frågor och svar om redovisning för bostadsrättsföreningar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som snabbt dyker upp, saknar du något svar så är du såklart välkommen att kontakta oss.

Jag vill veta mer
 • Hur kan H&H Redovisning hjälpa vår bostadsrättsförening med ekonomisk planering?

  Vi erbjuder expertis inom budgetering och långsiktig finansiell planering, inklusive underhållsplaner och kostnadsuppskattningar.

   

 • Kan H&H sköta den löpande bokföringen för vår bostadsrättsförening?

  Självklart! Vi kan hantera all löpande bokföring, fakturering och avgiftshantering för att säkerställa ordning och reda i föreningens ekonomi.

 • Hur hjälper H&H med årsredovisningen för bostadsrättsföreningar?

  Vi hjälper er ta fram årsredovisningar som är korrekta och tydliga.  Vi förstår vikten av att underlätta för medlemmarna att förstå föreningens ekonomiska ställning.

accent heading

Jag vill veta mer!

Kontakta oss om du vill ha hjälp med redovisningstjänster som passar just din verksamhet.