Redovisning för frisörer

 • Digital och enkel bokföring
 • Redovisningslösningar för frisörer
 • Alltid en personlig redovisningskonsult

Låt oss sköta din redovisning!

Kontaktformulär
bransch frisör

Redovisning för frisörer och frisörsalonger

Frisörer

I frisörbranschen, där stil och precision är allt, är det viktigt att din ekonomi hanteras med samma omsorg. H&H Redovisning erbjuder skräddarsydda redovisningstjänster för frisörer, från hantering av produktinköp till effektiv kundfakturering så att du kan koncentrera dig på att skapa fantastiska frisyrer.

Så kommer du igång

Kom igång med enkla steg

 1. Start

  Du kontaktar oss via telefon eller mail och anmäler ditt intresse för våra tjänster. Oavsett om du har skött din bokföring själv eller med en annan redovisningsbyrå ser vi till att ta fram all grundläggande info och bokar in ett uppstartsmöte.

 2. Uppstartsmöte

  Under vårt uppstartsmöte djupdyker vi i din verksamhet och din bokföring. Vi diskuterar allt från dina dagliga rutiner till historisk ekonomisk data. Detta möte är din möjlighet att fråga och förstå hur vi kan skapa ett smidigt och framgångsrikt samarbete tillsammans. Här kommer vi också överens om pris för uppdraget.

 3. Inlämning av underlag

  Nu är det dags och skicka in dina underlag. Vi ber dig skicka in dina underlag såsom kvitton, leverantörsfakturor m.m. till oss. Detta ska helst ske digitalt men vi kan även hantera pappersunderlag om det behövs. 

 4. Klart!

  Vi bokför och rapporterar in all nödvändig dokumentation åt dig. Klart!

Vad får du med H&H Redovisning

Vanliga frågor och svar om redovisning för frisörer

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som snabbt dyker upp, saknar du något svar så är du såklart välkommen att kontakta oss.

Jag vill veta mer
 • Hur kan H&H Redovisning underlätta min bokföring som frisörsalong?

  Vi sköter all din bokföring, från dagliga transaktioner till årsbokslut, vilket ger dig mer tid att ägna åt dina kunder.

   

 • Kan H&H hjälpa till med prissättning av mina tjänster som frisör?

  Du känner självklart till din bransch bäst men vi kan ge dig stöttning utifrån ett finansiellt perspektiv. Vi erbjuder rådgivning för att fastställa priser på dina tjänster som både är konkurrenskraftiga och lönsamma, baserat på en noggrann analys av dina kostnader och ett relevant underlag.

accent heading

Jag vill veta mer!

Kontakta oss om du vill ha hjälp med redovisningstjänster som passar just din verksamhet.