Redovisning för skönhetssalonger

 • Digital och enkel bokföring
 • Redovisningslösningar för skönhetssalonger
 • Alltid en personlig redovisningskonsult

Låt oss sköta din redovisning!

Kontaktformulär

Enkel redovisning för skönhetssalonger

Skönhetssalonger

I en bransch som fokuserar på detaljer och kundupplevelse, är det viktigt att ekonomin hanteras med samma precision. H&H Redovisning erbjuder specialiserade tjänster för skönhetssalonger, från lagerhantering av skönhetsprodukter till momsrapportering och skattedeklarationer. Så att du kan fokusera på att skapa skönhet.

Så kommer du igång

Kom igång med enkla steg

 1. Start

  Du kontaktar oss via telefon eller mail och anmäler ditt intresse för våra tjänster. Oavsett om du har skött din bokföring själv eller med en annan redovisningsbyrå ser vi till att ta fram all grundläggande info och bokar in ett uppstartsmöte.

 2. Uppstartsmöte

  Under vårt uppstartsmöte djupdyker vi i din verksamhet och din bokföring. Vi diskuterar allt från dina dagliga rutiner till historisk ekonomisk data. Detta möte är din möjlighet att fråga och förstå hur vi kan skapa ett smidigt och framgångsrikt samarbete tillsammans. Här kommer vi också överens om pris för uppdraget.

 3. Inlämning av underlag

  Nu är det dags och skicka in dina underlag. Vi ber dig skicka in dina underlag såsom kvitton, leverantörsfakturor m.m. till oss. Detta ska helst ske digitalt men vi kan även hantera pappersunderlag om det behövs. 

 4. Klart!

  Vi bokför och rapporterar in all nödvändig dokumentation åt dig. Klart!

Vad får du med H&H Redovisning

Vanliga frågor och svar om redovisning för skönhetssalonger

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som snabbt dyker upp, saknar du något svar så är du såklart välkommen att kontakta oss.

Jag vill veta mer
 • Kan H&H hantera löneadministration för min personal?

  Ja, vi sköter all löneadministration, inklusive skatter och sociala avgifter, vilket ger dig mer tid att fokusera på din skönhetssalong.

   

 • Kan H&H Redovisning hjälpa mig med prissättning av tjänster och produkter?

  Absolut, vi erbjuder rådgivning för kostnadseffektiv prissättning baserat på detaljerad kostnadsanalys, vilket hjälper dig att sätt rätt pris och maximera din vinstmarginal.

accent heading

Jag vill veta mer!

Kontakta oss om du vill ha hjälp med redovisningstjänster som passar just din verksamhet.