Redovisning för e-handel

 • Digital och enkel bokföring
 • Redovisningslösningar för e-handel
 • Alltid en personlig redovisningskonsult

Låt oss sköta din redovisning!

Kontaktformulär
bransch e-handel

Redovisningstjänster för e-handel

E-handel

E-handelsbranschen växer snabbt och ställer höga krav på flexibilitet och skalbarhet i ekonomihanteringen. H&H Redovisning erbjuder skräddarsydda lösningar för e-handelsföretag, från lagerhantering till digital momsrapportering. Vi hjälper dig att säkerställa att din verksamhet är lika dynamisk som marknaden.

Så kommer du igång

Kom igång med enkla steg

 1. Start

  Du kontaktar oss via telefon eller mail och anmäler ditt intresse för våra tjänster. Oavsett om du har skött din bokföring själv eller med en annan redovisningsbyrå ser vi till att ta fram all grundläggande info och bokar in ett uppstartsmöte.

 2. Uppstartsmöte

  Under vårt uppstartsmöte djupdyker vi i din verksamhet och din bokföring. Vi diskuterar allt från dina dagliga rutiner till historisk ekonomisk data. Detta möte är din möjlighet att fråga och förstå hur vi kan skapa ett smidigt och framgångsrikt samarbete tillsammans. Här kommer vi också överens om pris för uppdraget.

 3. Inlämning av underlag

  Nu är det dags och skicka in dina underlag. Vi ber dig skicka in dina underlag såsom kvitton, leverantörsfakturor m.m. till oss. Detta ska helst ske digitalt men vi kan även hantera pappersunderlag om det behövs. 

 4. Klart!

  Vi bokför och rapporterar in all nödvändig dokumentation åt dig. Klart!

Vad får du med H&H Redovisning

Vanliga frågor och svar om redovisning för e-handel

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som snabbt dyker upp, saknar du något svar så är du såklart välkommen att kontakta oss.

Jag vill veta mer
 • Hur hjälper H&H Redovisning med rapportering och analys för e-handelsföretag?

  Vi tillhandahåller detaljerade ekonomiska rapporter och analyser som ger insikter i försäljningstrender, kostnadsstrukturer och lönsamhetsmått. På så sätt hjälper vi dig att fatta välgrundade beslut för din verksamhet- baserat på data.

 • Vilka skatteutmaningar står mitt e-handelsföretag inför och hur kan H&H Redovisning hjälpa?

  E-handelsföretag möter ofta komplexa skattefrågor, särskilt när det gäller internationella försäljningar. H&H Redovisning erbjuder expertis och ekonomisk rådgivning i att hantera dessa skattefrågor, inklusive momsberäkning och skatteefterlevnad, både i Sverige och utomlands.

accent heading

Jag vill veta mer!

Kontakta oss om du vill ha hjälp med redovisningstjänster som passar just din verksamhet.