Redovisning för hantverkare

 • Digital och enkel bokföring
 • Redovisningslösningar för hantverkare
 • Alltid en personlig redovisningskonsult

Låt oss sköta din redovisning!

Kontaktformulär
bransch hantverkare

Proffsig redovisning för hantverkare

Hantverkare

Som hantverkare är din skicklighet och tid dina viktigaste tillgångar. H&H Redovisning erbjuder redovisning och ekonomitjänster för hantverkare, från fakturering av projekt till materialkostnadshantering, vilket gör att du kan fokusera på ditt hantverk medan vi tar hand om siffrorna.

Så kommer du igång

Kom igång med enkla steg

 1. Start

  Du kontaktar oss via telefon eller mail och anmäler ditt intresse för våra tjänster. Oavsett om du har skött din bokföring själv eller med en annan redovisningsbyrå ser vi till att ta fram all grundläggande info och bokar in ett uppstartsmöte.

 2. Uppstartsmöte

  Under vårt uppstartsmöte djupdyker vi i din verksamhet och din bokföring. Vi diskuterar allt från dina dagliga rutiner till historisk ekonomisk data. Detta möte är din möjlighet att fråga och förstå hur vi kan skapa ett smidigt och framgångsrikt samarbete tillsammans. Här kommer vi också överens om pris för uppdraget.

 3. Inlämning av underlag

  Nu är det dags och skicka in dina underlag. Vi ber dig skicka in dina underlag såsom kvitton, leverantörsfakturor m.m. till oss. Detta ska helst ske digitalt men vi kan även hantera pappersunderlag om det behövs. 

 4. Klart!

  Vi bokför och rapporterar in all nödvändig dokumentation åt dig. Klart!

Vad får du med H&H Redovisning

Vanliga frågor och svar om redovisning för hantverkare

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som snabbt dyker upp, saknar du något svar så är du såklart välkommen att kontakta oss.

Jag vill veta mer
 • Hur kan H&H hjälpa mig med projektbaserad fakturering?

  Vi erbjuder effektiva system för fakturering av dina projekt, så att du säkerställer snabba och korrekta betalningar för dina hantverksuppdrag.

   

 • Hur kan H&H Redovisning assistera med skattefrågor för hantverkare?

  Vi erbjuder ekonomisk rådgivning och hjälp som är skräddarsydd för hantverkares specifika behov, exempelvis med regler kring RUT-avdrag m.m.

accent heading

Jag vill veta mer!

Kontakta oss om du vill ha hjälp med redovisningstjänster som passar just din verksamhet.